Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BRAVO OTTO 2011

A házigazda Dukai Regina és Király L. Norbi, a fellépők között ott lesz Fluor, SP, Lola, Tóth Gabi, az AFC, a Children of Distance, és MM is!

 

 

 

A 2011-es BRAVO OTTO június 4-én a Westend City Center Millennium Tetőteraszán kerül megrendezésre, az est házigazdái Dukai Regina és a műsorvezetői szerepben először debütáló Király L. Norbert lesznek.

„Mint minden évben, így most is szeretünk új dolgokat kipróbálni és új elemekkel színesíteni a díjkiosztót. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az est házigazdája idén Király L. Norbi lesz, aki hatalmas sikert ért el az X-faktorban és olvasóink is nagyon kedvelik őt. Hiszünk benne, hogy Norbi színpadi rutinja és szakmai profizmusa miatt a műsorvezetői szerepben is remek szórakoztatást fog nyújtani a nézőknek. A műsort Dukai Reginával együtt celebrálják majd, aki már tavaly is részt vett a show levezetésében"

– nyilatkozta Illés Csaba a BRAVO főszerkesztője.

„Hihetetlen büszkeséggel tölt el, hogy a BRAVO magazin engem kért fel, hogy ebben az évben én vezessem a műsort Reginával az oldalamon. Bár eddig énekesként ismert meg az ország, már most ígérhetem, hogy nem fogok csalódást okozni, és műsorvezetőként is hozom majd a showt! Ez az este különösen fontos számomra, hiszen a díjátadó utáni koncerten én is fellépek a Live Jam szekcióban. Már nagyon várom június 4-ét és lelkesen készülök az új feladatomra!”

– újságolta örömmel az X-faktorban feltűnt énekes.

Hihetetlenül izgalmas díjkiosztónak nézünk elébe, hiszen rengeteg tehetséges és hatalmas rajongótáborral rendelkező előadó mérkőzik majd meg egymással.
Például SP és Fluor is egy kategóriában indul, csakúgy mint Lola és Tóth Gabi. Rajtuk kívül természetesen jelölve vannak az elmúlt év tehetségkutató műsoraiban feltűnt énekesek is, így egészen kiszámíthatatlan, hogy kinek a rajongótábora segíti majd kedvenc előadóját a végső győzelemhez. Egy biztos: idén is őrületes partynak igérkezik az OTTO!

A díjátadó során fellép a No Comment tánccsapata, de Fluor is a tőle megszokott őrült produkcióval készül, illetve fellép még Lola, Tolvai Reni, Düki, MM, Brasch Bence és Janicsák Veca is.

A díjakat a Hotel Éden nyertesei, Görög Zita, Zimány Linda, VV Anikó és VV Zsófi, Szabó Zsófi és Baronits Gábor illetve Orosz Barbara nyújtják át.

A showt követően egy különleges speciális live jam koncerttel záródik az este, ahol egy színpadon adja elő saját számait SP, Tóth Gabi, Király L. Norbi, Vastag Tomi, a Children of Distance és az Anti Fitness Club. Az előadók egymással is énekelnek eddig el nem hangzott, csak itt és csak most hallható duetteket, és az elmúlt év legnagyobb slágereit is feldolgozzák!

Beugró természetesen ezúttal sem lesz, azaz a BRAVO OTTO mindenki számára INGYENES! Ugorj át a BRAVO Facebook oldalára, lájkold, aztán jelöld a díjátadó hivatalos eseményén, hogy június 4-én velünk bulizol majd!

Ha eddig még nem tetted meg, itt az alkalom, hogy szavazz kedvenceidre: kattanj a www.bravootto.hu -ra, regisztrálj, és voksolj, hiszen a te döntéseden is múlik, idén ki viheti haza az arany indiánt!
Természetesen a szavazók között idén is értékes ajándékok találnak gazdára!

A szavazást június 1-én zárjuk!

 

 

 


ÍME A 2011-ES BRAVO OTTO JELÖLTLISTÁJA!


MAGYAR


AZ ÉV FÉRFI ELŐADÓJA
SP
Puskás Peti
Brasch Bence
Takács Nikolas
Vastag Csaba

AZ ÉV NŐI ELŐADÓJA
Lola
Tóth Gabi
Janicsák Veca
Noémi Virág
Tolvai Renáta

AZ ÉV EGYÜTTESE
Anti Fitness Club
Idiot Side
Stereo 2.0
B.N.F.
The Grenma

AZ ÉV FELFEDEZETTJE
Fluor
MM
Düki
Children of Distance
John the Valiant

AZ ÉV KLIPJE

Lola – Benned élek
Tóth Gabi – Elég volt
SP – Nevem SP
Anti Fitness Club - Angyal
Fluor – Mizu

+ BRAVO IDOL DÍJ!


KÜLFÖLDI


AZ ÉV FÉRFI ELŐADÓJA
Justin Bieber
Adam Lambert
Bruno Mars
David Guetta
Usher

AZ ÉV NŐI ELŐADÓJA
Lady Gaga
P!nk
Rihanna
Katy Perry
Miley Cyrus

AZ ÉV EGYÜTTESE
Linkin Park
30 Seconds to Mars
My Chemical Romance
Jonas Brothers
The Black Eyed Peas

AZ ÉV FELFEDEZETTJE
Taio Cruz
Mike Posner
Willow Smith
Nicki Minaj
Far East Movement

AZ ÉV KLIPJE
Bruno Mars – Just the Way You Are
Lady Gaga – Alejandro
Katy Perry – Firework
30 Seconds to Mars – Closer to the Edge
P!nk – Raise Your Glass