Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fluor Tomi új videoklipje Lájk

 

Ki ne ismerné Fluor Tomit, civil nevén (Karácson Tamás) már annál kevésbé. Azt is mindenki tudja, hogy napjainkban Fluor Tomi az egyik legnépszerűbb rapper, ám azt kevésbé tudják, hogy zenéjében a hip-hopot több más stílussal együtt mesterien vegyíti, hol dzsesszes, hol elektronikus irányba viszi el a dallamokat. Kétségtelen Fluor Tomi legnagyobb ismérve a sokszínűség. E sokszínűség nélkül egyetlen mai sztár sem maradhat meg a felszínen. S úgy tűnik Fluor Tomi ezt zseniálisan ki tudja aknázni, ezzel pedig a tini lányok rajongását is „bezsebelheti”.

Fluor Tomi különböző művészneveken már 2004 óta a magyar könnyűzenei élet hipp-hopp szekciójának a tagja, ám a tavalyi év még nagyobb sikert hozott számára. Fluor Tomi, SP-vel együtt klipet forgatott a Partyarc című számához, ami 2010 nyarának slágere is lett egyből. Bizonyítja ezt a Viva TV Top 10 műsorának első helye.

Fluor Tomi 2011-es nagy robbanása a január 4-én debütáló Mizu című videoklip. Ha a YouTube megtekintési listát valós forrásnak lehet tekinteni, márpedig miért ne lehetne, akkor a pár nap alatti több százezer megtekintés magáért beszél. A szám egyhamar a bulik himnuszává nőtte ki magát, s valamiért minden második ember, mint két kicsi legó akar azóta is összeállni.

S most pedig Fluor Tomi új videoklipje készült el a Lájk című számához, amit ma az Aktív jóvoltából mindenki láthatott, aki elcsípte. Aki lemaradt róla, most megnézheti mennyire lett ütős Fluor Tomi új videoklipje. Nem kell nagy jósnak lenni, hogy előre borítékoljuk a fiatalok „kajálni” fogják a Lájkot!

 

Mint két kicsi legó lájkold rám a lájkot! (az oldal jobb oldalán találod a gombot!J)