Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lola

  Lolát választottam a legszebb magyar  csaj kategóriába! Hihetetlenül klassz csajszi! A klipjei nagy port kavarnak! De legszebbnek, ő a legszebb! <3 <3 <3          

   Lola Életrajza!!!

Név:Korsós Judit

Születési hely és idő:Hatvan,1988.08.14.

Horoszkóp:Oroszlán

Kínai:Sárkány

 

Lola életrajz kép 1 - Álomtánc

Lola, napjaink legsikeresebb magyar tinicsillaga, a nagyközönség előtt legelőször az Euroviziós Dalfesztivál magyarországi döntőjében tűnt föl Szerelem című dalával, mint törékeny fiatal lány. Majd szép lassan az Álomtánc és a Hallja meg a világ slágereken át, a szemünk előtt nőtt föl és érett a Titokban álmodoztunk szexi bombázójává. 2006 egyértelműen az Ő éve volt, de ezzel a sikersorozata biztos, hogy nem ért véget, hiszen 2007-ben egy egészen új, még izgalmasabb Lolát fogunk megismerni! :)
Lola legjobb emlékezete szerint 6-7 éves kora óta énekel. Az énektanulást az általános iskolában kezdte meg, öt évig szolfézsra járt és emellett zongorázni tanult. Az általános iskolában szavalóversenyeken is részt vett, és mivel a színészkedés is már ekkor érdekelte, tagja lett egy színjátszó körnek. Reklámfilmekben szerepelt, sőt később, a Dittis időszak idején műsort is vezetett az egyik nagyobb TV csatornán. Közönség előtt való szereplése már igen korán, 1996-ban elkezdődött, amikor is életében először, nővére kérésére, Lengyelországban lépett színpadra egy nemzetközi gyermekfesztiválon, ahol kb. 90 gyerek indult 3 kategóriában. Saját kategóriájában a második helyezést érte el, és ezzel megtette énekesnői pályafutásának legelső apró lépéseit. Ezután Lengyelországban még több alkalommal is fellépett, különböző fesztiválokon ért el dobogós helyezést és számos különdíjat tudhatott magáénak.
Lola életrajz kép 2 - Ditti A Magyar Rádió által szinte az összes környező országban kiírt versenyre eljutott, így például Montenegróban, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában és Szerbiában is énekelhetett. Eddigi legnagyobb élménye 1998-ban az Atlétikai Európa Bajnokságon volt, amikor a Népstadionban ötvenezer ember előtt Ő énekelte el a Himnuszt. Az új évezred elején megalkották azt az énekes-táncos produkciót, amivel Ditti néven, Ő és négytagú tánccsapata az ország számos pontján fellépett. Dittinek 2001-ben nagylemeze is jelent meg Válaszra várok címmel. 2002-ben egy időre abba kellet hagynia az éneklést, mivel súlyos hangszalaggyulladást kapott, de felépülése után újult erővel vágott zenei tanulmányai folytatásába: szorgalmasan énektanárhoz járt, itt ismerkedett meg a komolyzenével is. Ezután már regionális énekversenyeken is részt vett, és egy alkalommal Jazz kategóriában 1. helyzést ért el. 2004-ben részt vett az I. Europop Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Könnyűzenei Fesztiválon Dömsödön, ahol jelen volt jelenlegi menedzsere (Ifj. Bognár Tibor, akit egyébként 8 éves kora óta ismer) és zenei producere (Rakonczai Viktor) is. Itt még Dittiként ismerhették, ám itt jött az ötlet, hogy csináljanak valami új dolgot. Ennek nyomán 2004 végére hivatalosan is Lola művésznéven indult el karrierje. A legelső neki készült dallal, a Szerelemmel rögtön be is nevezték az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójába, és Lola meg sem állt a 2005. március 13-án megrendezett magyarországi döntőig, ahol a nézők szavazatai alapján az 5. helyezést érte el. Legelső maxilemeze és az ehhez készült videoklip Álomtánc címmel 2005 nyarán került a rádiókhoz és a televíziós zenecsatornához, nem sokkal ezután, 2005 októberében megjelent első nagylemeze szintén Álomtánc címmel.

Lola életrajz kép 3 - Hallja meg a világ 2006 elején Titokban álmodoztunk című dalát a Tibor vagyok, de hódítani akarok című film betétdalaként hallhattuk újra. Második maxilemezéhez, mely 2006 januárjában jelent meg Hallja meg a világ címmel, különösen jó hír társult: Lola két héten keresztül az RTL Klub TV csatorna Barátok közt című sorozatának szereplőgárdáját erősíthette. A sorozatban önmagát alakította, Lolát, a fiatal énekesnőt, aki megjelenésével alaposan felforgatta a Mátyás tér fiataljainak életét. Ezután indult be igazán Lola sikerszériája, sorban gyűjtötte be a zenei lapok és TV csatornák díjait: Popcorn 2005 kedvencei díj, Viva Comet 2006, Jetix Kids Awards, Bravo Otto 2006, ezek kapcsán a TV műsorok rendszeres vendége, és a bulvár- és zenei lapok állandó témája volt. Lola ezután sem pihent, folytatta fellépéseit, pantomimes-táncos produkciójával széltében-hosszában bejárta az egész országot, majd 2006 augusztusában elkészült legújabb videoklipje és maxilemeze a Titokban álmodoztunk című dalából. Az Álomtáncos zenei stílustól eltérő produkciókban is megmutatta énektudását: duettet énekelt Rácz Gergővel (Mélyen érzed), hallhattuk a Máté Péter emléklemezen (Ez majdnem szerelem volt) és újabban a Pinocchio on Ice című mese musicalban Pinocchio énekhangjaként. Jelenleg második nagylemezének elkészítésén munkálkodik, ami előre láthatólag 2007 márciusában jelenik majd meg, és nagy meglepetésekkel fog szolgálni, hiszen ez a Hallja meg a világ nyomdokain haladva, és túllépve azon, egy keményebb, rockosabb hangzás felé mutat...

 

Tömörebben:P

 

   °°~Életrajz~°°

Lola legjobb emlékezete szerint 6-7 éves korától énekel, mivel annak gyakorlását, tanulását az általános iskolában kezdte meg, zongorázni tanult és öt évig szolfézsra járt.
Az általános iskolában szavalóversenyeken is részt vett és tagja lett egy színjátszó körnek.
Közönség előtt való szereplése már igen korán, 1996-ban elkezdődött, amikor is életében először, nővére kérésére, Lengyelországban lépett színpadra. Ezen a nemzetközi gyermekfesztiválon 90 gyerek indult 3 kategóriában. Saját kategóriájában a második helyezést érte el, és ezzel megtette énekesnői útjának legelső apró lépéseit. Ezután Lengyelországban még több alkalommal is fellépett, különböző fesztiválokon ért el dobogós helyezést és számos különdíjat tudhatott magáénak.
A Magyar Rádió által szinte az összes környező országban kiírt versenyre eljutott, így például Montenegróban, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában és Szerbiában is énekelhetett.
Eddigi legnagyobb élménye, 1998-ban az Atlétikai Európa Bajnokságon volt, amikor a Népstadionban ötvenezer ember előtt ő énekelte a Himnuszt. 2000-ben egy időre abba kellet hagynia az éneklést, mert súlyos hangszalaggyulladást kapott, de felépülése után újult erővel vágott zenei tanulmányai folytatásába: szorgalmasan énektanárhoz jár, itt ismerkedett meg a komolyzenével is.
Ezután már regionális énekversenyeken is részt vett, és egy alkalommal Jazz kategóriában 1. helyezést ért el. 2005. március 13-án az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi döntőjében Szerelem című dalával a nézők szavazatai alapján az 5. helyezést érte el.
A művésznőnek régebben már jelent meg nagylemeze Válaszra várok címmel (2001), akkor még Ditti néven. Jelenleg a Magneoton kiadó előszerződtetett művésze. Lola néven legelső maxilemeze és az ehhez készült videoklip Álomtánc címmel 2005 nyarán került a rádiókhoz és a televíziós zenecsatornához.
Nagylemeze 2005. októberének második felében jelent meg, szintén Álomtánc címmel. Második maxilemezéhez, mely 2006. januárjában jelent meg Hallja meg a világ címmel.

 

Íme Lola kiskorában:

És most: