Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztártanácsok az első randiraa

1.HOL TALÁLKOZZUNK?

Cameron Bright:A kávézó és a mozi uncsi. Menjetek el búcsúba,buliba,sétálni vagy mini-golfozni. Hamar közel kerültök egymáshoz,ha együtt csináltok valamit és így azokat a kínos hallgatásokat is simán el lehet kerülni. Az én tippem:vidd el őt a kedvenc helyedre!2.MIT VEGYEK FEL?

Miley Cyrus:Ne légy túl szexis! A ruha legyen kényelmes és csinos. Az a lényeg hogy jól érezd magad benne,ettől magabiztosabb leszel. És fontos,hogy passzoljon az egyéniségedhez, és légy önmagad!3.MIT MONDJAK?

Kristen Stewart:Ne görcsölj!Próbáld megtudni mit kedvel a srác, mi a hobbija,tegyél fel neki kérdéseket-ezzel jelzed,hogy érdeklődsz iránta. Légy őszinte,de ne dumáld teli a fejét:engedd szóhoz jutni,és tudj hallgatni,ha kell!4.HONNAN VESZEM ÉSZRE,HOGY TETSZEM NEKI?

Selena Gomez:A testtartása elárulja:ha feléd hajol,gyakran rád néz,akkor biztosan tetszel neki,ha viszont elfordul tőled,keresztbe fonja a karját maga előtt,akkor ne számíts túl sokra. A legbiztosabban onnan fogod tudni,hogy tetszel neki,ha mélyen a szemedbe néz!5.HOGYAN FLÖRTÖLJEK?

Justin Bieber:Ne légy túl hűvös,fontos,hogy kimutasd az érzéseidet. Mondj neki szépeket,nevettesd meg,érj hozzá "véletlenül",és közben nézz a szemébe!

 

6.MIT NE CSINÁLJAK?

Emma Watson:Ne várasd meg,légy pontos!Ne érkezz mosdatlanul,ápolatlanul:az ábécében te is a legszebb gyümölcsöt választod ki,ugye?Ami még nagyon ciki:ha az egyik fél meg se szólal a randin. És:soha ne kritizáld a másikat,totál lelombozó!7.MEGCSÓKOLHATOM AZ ELSŐ RANDIN?

Taylor Lautner:Oké,mi srácok már az elején simán lesmárolnánk titeket...De a legtöbb lányt ez elrettenti,és egyáltalán nem romantikus,ezért hanyagoljuk. Nekik idő kell,nem szeretnék túl korán "odaadni magukat".Viszont búcsúzáskor,simán belefér egy gyengéd csók. A lényeg,hogy mutasd,mit érzel!